GlaxoSmithKline logo

Forskning og innovation

Forskning er grundlaget for hele GlaxoSmithKlines forretning, og vi arbejder engageret på at udvikle effektiv og sikker medicin til vores patienter. Vi investerer årligt over 30 mia. kroner i forskning, og derfor kan vi tiltrække nogle af verdens førende forskere til vores internationale forskningscentre.

Vores forskning har gennem tiden ført til store behandlingsmæssige gennembrud, og fem af vores forskere har modtaget Nobelprisen i medicin. Vores investering i forskning sikrer, at vi i øjeblikket har mange spændende produkter i vores pipeline, som i fremtiden vil være til glæde for patienter over hele verden.

Forskningssamarbejder

For at sikre de bedste forskningsresultater har GSK i Danmark indgået samarbejder om udviklingen af nye lægemidler med en række danske biotekvirksomheder, blandt andet Genmab A/S, NeuroSearch A/S og Santaris Pharma A/S. Derudover foretager vi en lang række af vores kliniske forsøg i samarbejde med danske hospitaler og universiteter. Vi mener, at vi bedst styrker udviklingen af nye innovative lægemidler gennem samarbejde med de bedste på markedet.